Skip to main content

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve publikoi videon promovuese të Lojërave Mesdhetare 2030. Hapja e videos nis me jehonën e Uta Ibrahimit si një prej ambasadorëve të shumtë kosovarë të sportit.

Në vitin 2030 Kosova do të jetë nikoqire e këtyre lojërave.